Η ομάδα του ΝΒΑ Sacramento Kings θα προσφέρει την επιλογή του μισθού τους σε Bitcoin σε όλους τους παίκτες

 

 


Η ομάδα του NBA υπήρξε από καιρό μια από τις πιο φιλικές στην τεχνολογία blockchain  στον επαγγελματικό αθλητισμό. Τώρα οι Sacramento Kings θα προσφέρουν την  επιλογή λήψης του μισθού σε Bitcoin σε όλους τους παίκτες

Το Sacramento Kings αναμένεται να γίνει η πρώτη σημαντική επαγγελματική αθλητική ομάδα που προσφέρει επιλογή πληρωμής bitcoin σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Vivek Ranadivé πριν λίγες μέρες. Τα νέα της σχετικής ανακοίνωσης κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στο Twitter.

Η κίνηση αυτή θα ενισχύση  τον μακροχρόνιο ισχυρισμό των Sacramento Kings ότι είναι μία από τις πιο φιλικές σε κρυπτονομίσματα ομάδες στον επαγγελματικό αθλητισμό. Η ομάδα βέβαια ξεκίνησε ήση να πουλά τα πάντα, από εισιτήρια μέχρι χοτ-ντογκ με χρήση bitcoin το 2014 και το 2019 ξεκίνησε το πρόγραμμα ανταμοιβών για τους θαυμαστές της με κρυπτονόμισμα.

Δεν είναι σαφές από το δελτίο τύπου πώς οι Sacramento kings θα πληρώνουv σε bitcoin παίκτες και προσωπικό. Όμως ήδη έχουν συνεργαστεί με την εταιρία BitPay για την προσφορά του 2014.

Παράλληλα στις ΗΠΑ ο παίκτης του National Football League, Russell Okung, έγινε πρωτοσέλιδο στα τέλη του περασμένου έτους ως ο πρώτος παίκτης του NFL που μετέτρεψε μέρος του μισθού του ύψους 13 εκατομμυρίων δολαρίων σε bitcoin. Ο Okung χρησιμοποίησε το προϊόν Stape της Zap για να μετατρέψει τα δολάρια σε BTC.

Η χρήση των κρυπτονομισμάτων πλέον γίνεται σε όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...