Ο διάσημος ράπερ Akon δημιουργεί την δεύτερη αφρικανική blockchain πόλη στην Ουγκάντα

 


O Σενεγαλέζος-Αμερικανός διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας Akon πρόκειται να αρχίσει να χτίζει μια δεύτερ blockchain πόλη ,  αυτή τη φορά στην Ανατολική Αφρική στην Ουγκάντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου NBS της Ουγκάντα, η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε ήδη την παραχώρηση γης για το έργο της νέας πόλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η «Akon City» στην Ουγκάντα θα καταλαμβάνει το μισό μέγεθος της πόλης του Λονδίνου (δεν πρέπει να συγχέεται με το ευρύτερο Greater London, το οποίο αποτελεί την πλειοψηφία της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου).

Ο Akon χτίζει επίσης μια πολύ μεγαλύτερη blockchain πόλη στη Σενεγάλη με προυπολογισμό τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η πόλη αυτή καλύπτει 2.000 στρέμματα ή περίπου 3,12 τετραγωνικά μίλια. Και οι δύο φουτουριστικές πόλεις θα χρησιμοποιούν το κρυπτονόμισμα Akoin (AKN) που βασίζεται στην πλατφόρμα blockchain της Akon.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν η Ουγκάντα θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει το αναπτυξιακό έργο της κρυπτο- πόλης ο Akon απάντησε:

«Ξέρω με την επιλογή της Ουγκάντας, αυτοί [οι Ουγκάντα] θα βρουν έναν τρόπο να το αντέξουν οικονομικά επειδή θα τους παρακινήσει η ευκαιρία Τελικά όταν δημιουργείς μια ευκαιρία, οι άνθρωποι μαθαίνουν με αυτήν την ευκαιρία και οι άνθρωποι έχουν κίνητρο με αυτή την ευκαιρία.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...