Οι πληρωμές συνδρομών στο περιοδικό ΤIME τώρα με κρυπτονομίσματα !

 


Το TIME Magazine ανακοίνωσε θα επιτρέψει στους αναγνώστες του να πληρώνουν για τις ψηφιακές συνδρομές τους χρησιμοποιώντας Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα.

Το 98χρονο γνωστό περιοδικό στοχεύει στην επέκταση της πελατειακής του βάσης σε νέο και δυναμικό κοινό. Μέσω της συνεργασίας του με το Crypto.com, το περιοδικό TIME Magazine δήλωσε ότι το πρόγραμμα κρυπτονομισμάτων θα του επιτρέψει να αξιοποιήσει την προϋπάρχουσα βάση συνδρομητών. Επί του παρόντος, η βάση αυτή ανέρχεται σε περισσότερους από 2,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο Keith Grossman, πρόεδρος του TIME, δήλωσε ότι η εταιρεία στοχεύει να καινοτομήσει και να αποκτήσει περισσότερους συνδρομητές.

Ο Grossman είπε: «Καθώς το TIME συνεχίζει να καινοτομεί και να βρίσκει νέους τρόπους για να αξιοποιήσει την υπάρχουσα βάση των 2,3 εκατομμυρίων συνδρομητών, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αυτήν τη νέα επιλογή πληρωμής μέσω της συνεργασίας μας με το Crypto.com».

Το TIME ανέφερε ότι θα δεχτεί όλα τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται επί του παρόντος από το Crypto.com Pay. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Bitcoin, Ether, Litecoin, XRP, καθώς και τα  DeFi Aave, Uniswap, Compound και Balancer.

 

Αυτή η συνεργασία δείχνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα από το TIME, καθώς ήδη ξεκίνησε αρκετές συνεργασίες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα και blockchain τους τελευταίους μήνες. Τον περασμένο μήνα, μια δημοπρασία με τεχνολογιά blockchain δημοπράτησε τρία από τα εξώφυλλα της πρώτης σελίδας ως NFT (μη εύχρηστα tokens) για 435.000 $. To TIME συνεργάστηκε επίσης για να αναπτύξει εκπαιδευτικές σειρές βίντεο για κρυπτονομίσματα. Το TIME επίσης ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει έναν νέο επικεφαλής οικονομικό διευθυντή που να κατανοεί τα κρυπτονομίσματα.

 

Πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι το ΤΙΜΕ δεν δίστασε στην ιστορία του να αγκαλιάσει νέες τεχνολογίες που έμοιαζαν απλά ελπιδοφόρες. Ετσι είναι γνωστό το εξώφυλλο του για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στις αρχές της δεκαετίας του 90. Η ιστορία διακαίωσε το ΤΙΜΕ και το ιντερνετ κυριάρχησε.  Προσωπικά εκτιμώ το ίδιο θα γίνει με τα κρυπτονομίσματα και το blockchain.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...