Η καρδιά μας ΔΕΝ πουλιέται και αυτή οδηγεί την Λογικη μας!

Ζούμε περίεργους καιρούς , καταστροφικων αλλαγών , κοινωνικών και προσωπικών πιέσεων, αστάθειας στο περιβάλλον μας και γεμάτη με ερωτήματα γιά τις αιτίες αλλά κυρίως γιά το τι μας φέρνει το μέλλον.

Στήθηκε η καταστροφή με αιχμή το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο μέσα από μία ταχύτατη οικονομική και κοινωνική κατάρευση.Στόχευση επίδοσης των ευθυνών της κατάστασης στους πολίτες. Συνεχόμενες μαχαιριές και καθώς αιμοραγούμε όλοι αυτοί να στέκονται από πάνω και να λένε μπορεί να μείνετε ανάπηροι , μπορεί να μη περπατάτε, αλλά εμεις σας κρατάμε ακόμα ζωντανούς και δεν σας δίνουμε την χαριστική βολή.

Σύμπλευσαν σ αυτή την πορεία καταστροφής το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό κατεστημένο, οι πολιτικοί της ρεμούλας και η ανοχή ολων των μηχανισμών που θα έπρεπε να αντιδράσουν και να επιβάλουν την νέμεση!

Η κρίση είναι χωρίς όρια και άρχισε να διαταράσει την λογική δημιουργόντας σιγά σιγά αμφιβολίες γιά τα αυτονόητα και τα βασικά.Εχει ως φυσικα όργανα εκτέλεσης αυτού του σκοπού τους πουλημένους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης.

Ολοι λένε ότι ο Ελληνας θα ξεχάσει την Δυναμη του Ασυνειδητου του , την μοναδική του ενσυνείδηση που τον διέσωσε από τις απόλυτες καταστροφές και θα γίνει από ανυπότακτος ένα καλό πιόνι!

Φυσικά είχαν φροντίσει επι μακρού να εκμαυλήσουν κάθε μικροαστό και να του κάνουν Θεό το χρήμα , την πολυτέλεια και την φτηνή κενή ζωή.

Ομως αγνόησαν την Ελληνική Καρδιά! Αυτή που ξέρει να πάλεται όταν κλείνουμε τα μάτια και περνούν από μπροστά μας όσοι την ίδια γλώσσα και καρδιά είχαν. Φιλόσοφοι, τεχνιτες, επιστήμονες, καλλιτέχνες και κυρίως οι λαικοί σοφοί!

Η καρδιά μας αυτή μας οδηγεί στην Νέα Ελλάδα, αυτή οδηγεί την λογική μας ενάντια στο κατεστημένο! Ενάντια στην ηττοπάθεια!

Ας κάνουμε όλοι ένα μικρό βήμα! Να είμαστε κοινωνικά αλληλέγγυοι στους συνέλληνες! Να είμαστε αυτοί που θα πάμε στην νίκη με την Ελληνική Καρδιά μας οδηγό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...