Δεν είμαστε αγανακτισμένοι , είμαστε αποφασισμένοι να χτίσουμε την Νέα Ελλάδα ( σημείωμα του 2011 αλλά πάντα επίκαιρο)

Δεν είμαστε αγανακτισμένοι , είμαστε αποφασισμένοι να χτίσουμε την Νέα Ελλάδα

Δεν είμαστε ούτε η γενιά του μεταπολέμου ούτε αυτή του «πολυτεχνείου».Το 1974 κάποιοι είμασταν παιδιά και οι υπόλοιποι ήταν τα παιδιά των δεκαετιών του 80 και του 90.

Εμείς που γιά όλους αυτούς τους κατέχοντες την εξουσία της χώρας μας τα τελευταία σαράντα χρόνια απλά τους ακολουθούσαμε με «μύθους».

Γιά καποιες γενιές που ανεδειξαν δυναμικούς πολιτικούς της δημοκρατίας και του σοσιαλισμου.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι οι πολιτικοί αυτής της περιόδου αποδείχθηκαν ανίκανοι , άχρηστοι και φορείς απλά ψηφοθηρικής λογικής και πρακτικής.

Γιά κάποιους που είχαν όραμα την ελευθερία και την αγάπη στον άνθρωπο. Αλλά η αλήθεια είναι οτι ήταν η ελευθερία των μεγαλοεργολάβων και των τηλεοπτικών τηλεαστέρων. Η αγάπη δε υπήρχε παρά μόνο ως λατρεία του ρουσφετιού ως μοχλού ελέγχου των πολιτών.

Γιά κάποιους που ενδιαφέροταν για τον πολιτικό πολιτισμό και την σταθερότητα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σταθερότητα υπάρχει μόνο στα κέρδη των ληστοτραπεζών που ακόμα και τώρα το 2011 αδιάντροπα ανακοινώνουν κέρδη και αρπάζουν τα δισεκατομύρια ευρώ των πολιτών γιά στήριξη τους! ( βέβαια τώρα το 2017 η σταθερότητα έγινε απόλυτη καταστροφή)

Γιά κάποιους που ενδιαφέροταν γιά την νεολαία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οδήγησαν τους νέους σε ωχαδερφισμό, συμφεροντολογική λογική και σε αδιέξοδο διαχρονικά.

Γιά κάποιους που φρόντιζαν γιά την εθνικά περήφανη Ελλάδα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κέρδισαν επί σαράντα χρόνια καμμία εθνική υπόθεση και αντίθετα έκαναν την πατρίδα μας περίγελο του κάθε...βαρβάρου.

Γιά κάποιος που πρόσφεραν ανάπτυξη και πρόοδο. Αλλά η αλήθεια είναι οτι έστησαν τις απάτες του αιώνα με χρηματιστήρια φούσκες, ρεμούλες και μίζες σε κάθε προμήθεια του δημοσίου.

Ολοι αυτοί ειναι οι πολιτικοί που κυβερνούν διαχρονικά την Ελλάδα μας.

Ως εδώ λοιπόν αναντικατάστατοι πολιτικοί και κομματα της μεταπολίτευσης. Εμείς που μεγαλώσαμε μέσα στο περιβάλλον δυσοδίας που δημιουργήσατε δεν είμαστε απλά αγανακτισμένοι αλλά απαιτούμε να φύγετε όλοι. Να σταματήσουν ανεπάγγελτοι , άεργοι και γόνοι πολιτικών οικογενειών να μας εξουσιάζουν.

Απαιτούμε μία Νέα Ελλάδα με άφθαρτα υλικά!
Μία πατρίδα που θα τιμωρήσει όσους μας οδήγησαν σε αδιέξοδο! Που θα χτιστεί με γνώμονα ότι καλό είναι οτι οφελεί τους Ελληνες πολίτες και όχι τα πολυποίκιλα συμφέροντα.

Αυτή την Νέα Ελλάδα θέλουμε και θα την δημιουργήσουμε σαρώνοντας το ανήθικο κατεστημένο δεκατιών «μύθων».

( ήταν ελπίδα μου το 2011 αλλά 6 χρόνια μετά φοβάμαι ότι η δεν υπάρχει ελπίδα...)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...