δικαίωμα στο όνειρο του αύριο είναι η ζωή του σήμερα!

Ξεκινά η μέρα μας και συχνά αγνοούμε την δύναμη ζωής που μοιράζεται μαζί μας το γαλάζιο του ουρανού και των θαλασσών μας. Την επιβολή του Ηλιου στο καθημερινό νέο κύκλο ζωης.

Ξεκινάμε ένα τρέξιμο σε ένα μηχανικό περιβάλλον όπου η πραγματικότητα πρέπει να είναι αυστηρά αποκομμένη από το όνειρο.

Βαδίζουμε ένα δρόμο που πρέπει να μοιάζει με πορεία τρένου και όχι με απάτητα μονοπάτια ανάμεσα σε βουβά βράχια και δένδρα να μας μιλούν.

Σχεδιάζουμε την ζωή μας σαν να ήταν ένα μικρό τμήμα των υπολογισμών που θα κάνουμε με τον υπολογιστή εργαλείο δουλειάς. Ουτε καν μαθαίνουμε να σεβόμαστε την μαγεία των αριθμών ακόμα και αν τα μηνυματα γιά τον συμβολισμό τους δημιουργούν πετάγματα της καρδιάς μας.

Το αύριο το περιμένουμε σαν να είναι το επόμενο κλικ ενος γραναζιού. Δεν αφήνουμε να ζωγραφίσουμε το όνειρο του αύριο με όλα τα ωραία χρώματα που μας προσφέρουν οι αισθήσεις και η φαντασία μας.

Φεύγοντας μακριά από την μαζοποίηση που με πείσμα και σύστημα καλλιεργείτε παντού μπορούμε να ζήσουμε σήμερα αλλιώς. Να ονειρευτούμε ότι αγαπάμε και ποθούμε και να είναι αυτό το όνειρο του αύριο η ζωή του σήμερα.

Καλημέρα ζωή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...