Η Εθνική Επιτροπή του Κογκρέσου των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ θα δεχτεί δωρεές σε κρυπτονομίσματα μέσω του Bitpay


 

Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα γίνει η πρώτη εθνική επιτροπή κόμματος που θα δοκιμάσει αυτήν τη νέα μορφή χρηματοοικονομικών συναλλαγών με κρυπτονομίσματα αψηφώντας τους συνεχιζόμενους προβληματισμούς των περιβαλλοντικών ανησυχιών που συνδέονται με αυτά.

Οι δωρεές σε κρυπτονομίσματα θα γίνονται μέσω του Bitpay και θα μετατρέπονται αμέσως σε δολάρια ΗΠΑ. Οι ατομικές συνεισφορές αυξήθηκαν στα 10.000 $ ανά άτομο ανά έτος. Αυτό σημαίνει ότι το κόμμα δεν θα διατηρεί την ευθύνη επιτήρησης των πιθανών δωρεών κρυπτονομισμάτων.

"Επικεντρωνόμαστε στην επιδίωξη της κάθε δυνατότητας για να προωθήσουμε την αποστολή μας και να σταματήσουμε τη σοσιαλιστική ατζέντα της Nancy Pelosi . Να αποκτήσουμε την πλειοψηφία του Σώματος. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία θα βοηθήσει τους Ρεπουμπλικάνους στην συλλογή των πόρων που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε", σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου των Ρεπουμπλικάνων Tom Emmer .

Η κίνηση αυτή θεωρείται από πολλούς ως κίνηση στήριξης για το Bitcoin και ολόκληρο το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων.

Παρά τις διάφορες κριτικές που υπάρχουν τα κρυπτονομίσματα υπήρξαν ανέκαθεν ένα εργαλείο με εξέχουσα θέση στην αμερικανική πολιτική και τη διακυβέρνηση. Για παράδειγμα, οι υποψήφιοι υπέρ του Bitcoin έχουν συχνά αγκαλιάσει δωρεές σε κρυπτονομίσματα πριν από αυτή την κίνηση . Και πολλοί υποψήφιοι χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματα ως μία από τις βασικές ατζέντες των καμπανιών τους.

Ο Andrew Yang, ο δημοκρατικός υποψήφιος, υποψήφιος για το αξίωμα του Δήμαρχου της Νέας Υόρκης, εξέφρασε την προθυμία του να μετατρέψει την πόλη σε κόμβο Bitcoin (BTC) και άλλων κρυπτονομισμάτων. Εν τω μεταξύ, οι προθέσεις του δημάρχου του Μαϊάμι για τη δημιουργία ενός κόμβου Bitcoin έχει επίσης μεταφραστεί σε μια πολιτική κίνηση για να κερδίσει τις καρδιές των οπαδών των κρυπτονομισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...