Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γράφει ιστορία με την συνεργασία της με το φανταστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου Sorare για την δημιουργία συλλεκτικών ψηφιακών καρτών NFT με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

 


Η Εθνική Γαλλίας  γίνεται μία από τις πρώτες εθνικές ομάδες που εμφανίζονται στην αναπτυσσόμενη λίστα συλλεκτικών άυλων αγαθών NFT.

Με τις ομαδικές κάρτες τεχνολογίας blockchain NFT τα χαρακτηριστικά των Γάλλων παικτών όπως οι Antoine Griezmann, Hugo Lloris, Ngolo Kante, Paul Pogba θα τεκμηριωθούν και θα εγγραφούν στο blockchain για χρήση σε ψηφιακά παιχνίδια. Κάθε παίκτης έχει τη δύναμη και τη μοναδικότητά του και έτσι θα γράφονται και τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης τους .

Η ανάπτυξη των άυλων ψηφιακών αγαθών NDT το 2020 ήταν εντυπωσιακή και με σπάνια ψηφιακά έργα τέχνης να προσφέρθηκαν προς πώληση σε τεράστιες τιμές. Αυτά τα νέα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα δημιούργησαν μιά νέα οικονομίς τέχνης  και βοήθησαν την προώθηση της τεχνολογίας blockchain στην επικαιρότητα.

Ο Beeple, ένας ψηφιακός καλλιτέχνης που δημιούργησε το κομμάτι Everyday: the First 5.000 Days, ήταν το πιο ακριβό έργο ψηφιακής τέχνης NFT μέχρι σήμερα. Το έργο αυτό τέχνης δημοπρατήθηκε στους Christie's και πωλήθηκε για 63 εκατομμύρια δολάρια.

Η Sorare θα δημοπρατήσει τουλάχιστον πέντε κάρτες NFT της εθνικής ομάδας ανά παίκτη και οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κερδίσουν μερικά από τα NFTsά σε διαγωνισμούς που διοργανώνει η Sorare.

ΤΟ BLOCKCHAIN ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...