Ο οίκος Sotheby ξεκίνησε συνεργασία με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase για την αποδοχή κρυπτονομισμάτων


 

Η Sothebys ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί τα κρυπτονομίσματα bitcoin και ethereum ως μέθοδο πληρωμής για το εμβληματικό έργο τέχνης της Banksy «Η αγάπη είναι στον αέρα». 

Ο οίκος δημοπρασιών συνεργάστηκε ήδη με την Coinbase για την δημοπρασία. Η υποβολή προσφορών για το έργο εκτιμάται θα κυμανθεί σε 3 εκατομμύρια έως 5 εκατομμύρια δολάρια, ανέφερε ο Sotheby, με τον αγοραστή να έχει την επιλογή να πληρώσει με κρυπτονομίσματα.

Το Coinbase ανέφερε ότι θα βοηθήσει στη διαχείριση των διακυμάνσεων των τιμών κατά τη δημοπρασία στη Νέα Υόρκη τις επόμενες μέρες. Το Coinbase ανέφερε ότι η συνεργασία με τον Sothebys θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για περαιτέρω υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων στις δημοπρασίες του οίκου.

Η δημοπρασία της 12ης Μαΐου θα διεξαχθεί σε δολάρια ΗΠΑ, αλλά ο αγοραστής και ο καλλιτέχνης θα έχουν την επιλογή να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα ή δολάρια.

"Το Coinbase είναι υπερήφανο που παρέχει στον Sotheby μια εξελιγμένη λύση πληρωμής, υποστηριζόμενη από την εξειδίκευσή μας στις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων", δήλωσε ο Sanchan S Saxena, Αντιπρόεδρος του γνωστού ανταλλακτηρίου. «Αυτό είναι ένα παράδειγμα μιας επιχείρησης που για να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές της χρήστες κρυπτονομισμάτων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...