Η Samsung στηρίζει τη χρήση Blockchain σε συσκευές Galaxy

 



Η Samsung με επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσε τους χρήστες ότι θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται και να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα από πορτοφόλια τρίτων απευθείας στα smartphone Samsung Galaxy.

Αυτό θα παρέχει στους χρήστες του blockchain έναν πιο βολικό και ταχύτερο τρόπο επεξεργασίας των ψηφιακών συναλλαγών μεταφέροντας χρήματα από πορτοφόλια στην πλατφόρμα blockchain της Samsung.

Τα smartphone της σειράς Galaxy της Samsung επισης υποστηρίζουν επίσης πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων όπως των Ledger Nano S και Ledger Nano X.

Από το Samsung Blockchain KeyStore που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019, έχουν υποστηριχθεί τέσσερα κρυπτονομίσματα για το πορτοφόλι: Klaytn (KLAY), Ethereum (ETH), ERC-20 tokens, Bitcoin (BTC) και TRON (TRX).

Επέκτεινε επίσης η εταιρία τα προϊόντα blockchain σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps). Υπάρχουν πλέον περισσότερα από 40 Dapps ενσωματωμένα στην πλατφόρμα blockchain της Samsung και οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές σε αυτή τη βάση για εφαρμογές σε χρηματοοικονομικά, κοινωνικά μέσα, ακόμη και στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών.

Για τη διαχείριση του κρυπτονομίσματος, η ασφάλεια της συσκευής είναι ύψιστης σημασίας. Ετσι τα ιδιωτικά κλειδιά που χρησιμοποιούνται για κρυπτονομίσματα  και DApps κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται σε μια περιοχή που απομονώνεται από το κύριο λειτουργικό σύστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...