Καλοκαίρι 2030 : εικόνες καθημερινότητας από το μέλλον ....τουλάχιστον κάποιες απο αυτές!



Αύγουστος 2030 : Είσαι στο κέντρο της Αθήνας μόλις έχεις τελειώσει την συζήτηση με την τηλεμεταφορά σου στην αίθουσα της τεχνικής συνεδρίασης στο Λονδίνο όπου συνάντησες ομάδες άλλων τηλεμεταφερόμενων εργαζόμενων από Αμερική , Μέση Ανατολή και Ασία.




Ενας γρήγορος έλεγχος στην συσκευή "ρολοι" να δεις αν ολοκληρώθηκε η επισκευή εκείνου του γονιδιώματος που σε ταλαιπωρούσε με πονοκεφάλους και ευτυχώς η γονιδιακή θεραπεία αφού ολοκλήρωσε την δουλεία της στις σοβαρές ασθένειες τώρα λύνει και προβλήματα πονοκεφάλων.



Ενώ παίζεις με το νέο 3D παζλ σου που ειναι το σπίτι του παπου στο χωριό και χθες από εκείνη την παλιά φωτογραφία το έστειλες στον 3D εκτυπωτή γιά να νοιώθεις την επαφή με τις αναμνήσεις.



Η θερμοκρασία άνω των 50 βαθμών και σκέφτεσαι να πήγαινες σε μία ωραία παραλία . Σε λίγα λεπτα με την μετάδοση της σκέψης σου σε ενα κόμβο διαχείρησης ηλεκτρομαγνητικών σημάτων φτάνει γιά την παραλαβή σου το αυτόνομο drone. 



Η διαδρομή είναι ενδιαφέρουσα γιατί δεν βλεπεις την κακοχτισμένη πρωτεύουσα αλλά η επεκταμένη πραγματικότητα σου δίνει την αίσθηση όχι της μεταφοράς σου με το drone αλλά ότι περιπατείς στη αρχαία αγορά και βλέπεις φιλοσόφους να συζητούν και κάποιους πολεμιστές να ζωντανεύουν μία αρχαία παλαίστρα.



Σε αφήνει ακριβως σε μία παραλία όπου τα ειδικά συστήματα τεχνικής κλιματικής παρέμβασης έχουν κατεβάσει την θερμοκρασία σαν ναναι άνοιξη στους 25 βαθμούς. 

Η σκέψη σου έχει γίνει επιθυμία και το ανθρωποειδές ρομπότ σου φέρνει το κοκτειλ σου ...

( εικόνα από το μέλλον όταν το signalcom περιβάλλον θα είναι πραγματικότητα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...