γιά να βρούμε την Ελλάδα που χάσαμε και να μην αναζητούμε την κάλπικη χώρα που 40 χρόνια μας έχτισαν θέλει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΩΝ

Η γενιά μου προλάβαμε οριακά , την μητέρα Ελληνική φύση και την παράδοση της πατρίδας μας να μας χαρίζει και να μας διδάσκει ταυτόχρονα πολλά κάθε στιγμή μας.

την φιλοξενία , την απλότητα στις ανθρώπινες σχέσεις , την απόλαυση των καρπών της φύσης , την χαρά της ελληνικής περιφέρειας, την αναζήτηση της απόλαυσης σε ιδέες και άυλες χαρές και... μετά ήρθε η λαίλαπα....

Οπως έλεγε και ο αξιοπρεπής πολιτικός Μαύρος, ήρθαν οι μέθοδοι μαρκετινγκ και λαιφταιλ της Μαντισον Στρητ από τον Ανδρεά τον Α. Ηρθε το παραμύθι χωρίς όριο στα πάντα. Δημιουργήθηκε μια ελίτ της συμφοράς με τυχοδιώκτες , ηλιθίους φανατικούς αλλά και ανυποψίαστους που πίστευαν ότι όλα γίνονται χωρίς προσπάθειες και ικανότητες.

Και μαζί ήρθαν και οι τεχνικές των αγορών , να και τα δάνεια του κράτους, να και τα χρηματιστήρια φούσκες, να και τα δάνεια για πολυτελή και άχρηστα είδη.

Και φυσικά οδηγοί οι προερχόμενοι απο την πρωτη μαύρη μεταπολεμική φάση ληστές και καταστροφείς των πόλεων μας και της φύσης εργολάβοι. Ακούσατε σε κανένα κανάλι να κατηγορούν οποιοδήποτε πολιτικό πέρασε από υπουργός δημοσίων έργων ή ΥΠΕΧΩΔΕ μετά την θητεία του ? όλοι οι τίμιοι πολιτικοί και οι άμεμπτοι σ αυτό το υπουργείο έπεσαν να διοικούν?υπουργείο ή εκκλησία είναι?

Και στην συνέχεια ήρθε και ο βλάκας, και λεω βλάκας χωρίς όνομα γιατί είναι πλέον εύκολα αναγνωρίσιμος. Θα εσωζε τον πλανήτη και παρεπιπτώντος θα την πήδαγε την καταστροφή και η Ελλάδα.

Φυσικά επειδή κάθε φουσκα έχει και όρια ζούμε πλέον την τελευταία φάση, ίσως και την πιο επικίνδυνη.

Ξαφνικά οι μαιντανοί αριστεροι ΔΗΜΑΡ που σε όλες τις κυβερνησεις 40 χρόνια είχαν τα πόστα είτε δεξιες είτε πασοκικες , μαζί με κατι υπολειματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Κρίμαι γιατί πίστευα άλλα γιά καποιους από τους παρόντες.

Τι να κάνουμε τώρα? Αφου την εισπράξαμε πλέον όλοι την καταστροφή.

Αδυνατό να γινει κάτι αμεσα

Ας κάνουμε όμως ΑΜΕΣΑ μία ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και ας αναμενουμε την επομενη μερα μετα την καταστροφη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...