Μήπως το 2021 γίνει μία χαμένη ευκαιρία όπως και το 1821;




Είμαστε στην τελική ευθεία για τους εορτασμούς και τα πανηγύρια για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
 Σύσταση κεντρικής επιτροπής εορτασμού, περιφερειακές πρωτοβουλίες, τοπικές και άλλες, ιδιωτών με κοινό στόχο τι άραγε;


Να πανηγυρίσουμε για το θάρρος των Ηρώων της Επανάστασης που αψήφησαν την δύναμη μιας αυτοκρατορίας για να ανασυστήσουν ένα Ελληνικό κράτος, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. 
Το να γιορτάσουμε το πάθος για τη λευτεριά των καπεταναίων, του κλήρου και του απλού λαού το 1981, είναι μία γιορτή να την χαρεί ο καθένας μας.

Το να προσπαθήσουμε, όμως, να κουκουλώσουμε τις παθογένειες του νεοελληνικού κράτους και τις μόνιμες εξαρτήσεις από τους ξένους είναι τουλάχιστον αφελές ως τραγικό.

>Ενα κράτος που κατάφερε να κάνει χρονικό άλμα και να μην αγγίξει ο διαφωτισμός τους πολίτες του.

>Πολιτικοί που από την έναρξη της λειτουργίας της νεοελληνικής πολιτικής πελαγοδρομούν πώς θα χαϊδεύουν τα αυτιά των ψηφοφόρων τους και αδιαφορούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους να σχεδιάζουν με προοπτική τουλάχιστον μιας γενιάς.

>Ενα σύστημα γραφειοκρατίας που προσπαθεί να αυτοσυντηρείται αδιαφορώντας αν οι πολίτες, αυτοί που το υπηρετούν, πρέπει να ζουν σε περιβάλλον αξιοκρατίας και ηθικής.

Η επέτειος ύπαρξής μας ως κράτος επί διακόσια χρόνια μπορεί να γίνει μία ευκαιρία να ξεκινήσουμε να ανακαλύπτουμε τις δυνάμεις μας ως Εθνος και να οργανώσουμε την κρατική μας ζωή με προοπτική προόδου για τα επόμενα διακόσια χρόνια. Να δικτυώσουμε κάθε Ελληνα ομογενή ή μετανάστη από την Αυστραλία ως την Αμερική. Να εντάξουμε δυναμικά την νέα τεχνολογία στην καθημερινότητα μας. Να αποτρέψουμε την ηττοπάθεια που ειδικά μετά την τελευταία πολυετή κρίση κοντεύει να γίνει συνήθεια στους πολλούς. Να επιδιώξουμε την ανάπτυξη υπερβατικά και παγκόσμια.

Πιστεύω στη βελτιοδοξία. Τα πράγματα δεν είναι κατάμαυρα αλλά και δεν θα έρθουν μόνα τους όπως θέλουμε. Από τον καθένα μας εξαρτάται το 2021 να είναι σύμβολο ελπίδας, σύμβολο νίκης και σύμβολο προοπτικής για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

1 σχόλιο:

  1. You should see how my friend Wesley Virgin's biography begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

    As a matter of fact, Wesley was in the military-and shortly after leaving-he unveiled hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get whatever they want.

    These are the same SECRETS tons of celebrities (notably those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

    You probably know how you utilize only 10% of your brain.

    Mostly, that's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Maybe this expression has even occurred IN YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head 7 years ago, while riding a non-registered, beat-up trash bucket of a car with a suspended driver's license and with $3.20 in his pocket.

    "I'm so frustrated with going through life payroll to payroll! When will I become successful?"

    You took part in those types of questions, ain't it right?

    Your success story is waiting to happen. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

    WATCH WESLEY SPEAK NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η δίκαιη βιώσιμη ανάπτυξη είναι θέμα κατανόησης της ασυμμετρίας πνευματικής αναζήτησης και υλικής αφθονίας !

  Είναι γνωστό σε όλους μας ότι συστηματικά εδώ και δεκαετίες καταστρέφουμε τον πλανήτη γη στο όνομα της ανάπτυξης! Δυστυχώς και της τεχνολο...